Увага! Розклад коректується і доповнюється. Слідкуйте за змінами.

Розклад групи ГРС-5

І тиждень

Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота
8:30-9:50
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Лекція,ауд. Дистанційно 108
Чагайда Андрій Олегович
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Практика,ауд. 411
Каленська Віталіна Петрівна
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
10:00-11:20
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Практика,ауд. Дистанційно 280
Жабровець Людмила Леонідівна
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Практика,ауд. Дистанційно 175
Чагайда Андрій Олегович
Іноземна мова
Лабораторна,ауд. 411
Кухарьонок Світлана Степанівна
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
11:40-13:00
Сервіс у ресторанній сфері
Практика,ауд. Дистанційно 141
Ярмолюк Діна Іванівна
Кондитерське та пекарське мистецтво
Лекція,ауд. Дистанційно 108
Чагайда Андрій Олегович
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
13:30-14:50
Сервіс у ресторанній сфері
Лекція,ауд. Дистанційно 117
Ярмолюк Діна Іванівна
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Лекція,ауд. Дистанційно 129
Чагайда Андрій Олегович
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
15:00-16:20
Іноземна мова
Лабораторна,ауд. Дистанційно 45
Кухарьонок Світлана Степанівна
Кондитерське та пекарське мистецтво
Практика,ауд. Дистанційно 114
Чагайда Андрій Олегович
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
16:30-17:50
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
18:00-19:20
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Лекція,ауд. 411
Жабровець Людмила Леонідівна
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)

ІІ тиждень

Понеділок Вівторок Середа
сьогодні
Четвер
П'ятниця Субота
8:30-9:50
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
10:00-11:20
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Практика,ауд. 415
Каленська Віталіна Петрівна
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
11:40-13:00
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Лекція,ауд. 415
Жабровець Людмила Леонідівна
Сервіс у ресторанній сфері
Практика,ауд. 415
Ярмолюк Діна Іванівна
Економіка готелів і ресторанів
Лекція,ауд. Дистанційно 119
Климчук Альона Олегівна
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
13:30-14:50
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Лекція,ауд. 415
Жабровець Людмила Леонідівна
Кондитерське та пекарське мистецтво
Практика,ауд. Дистанційно 298
Чагайда Андрій Олегович
Іноземна мова
Лабораторна,ауд. 415
Кухарьонок Світлана Степанівна
Економіка готелів і ресторанів
Практика,ауд. Дистанційно 241
Климчук Альона Олегівна
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
15:00-16:20
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Практика,ауд. 415
Жабровець Людмила Леонідівна
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Лекція,ауд. Дистанційно 84
Чагайда Андрій Олегович
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Практика,ауд. 415
Жабровець Людмила Леонідівна
Економіка готелів і ресторанів
Практика,ауд. Дистанційно 138
Климчук Альона Олегівна
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
16:30-17:50
Кондитерське та пекарське мистецтво
Лекція,ауд. Дистанційно 138
Чагайда Андрій Олегович
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
18:00-19:20
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Лекція,ауд. Дистанційно 142
Чагайда Андрій Олегович
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд. Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)