Понеділок | Вівторок | Середа | Четвер | П'ятниця | Субота | |
---|---|---|---|---|---|---|
8:30-9:50 |
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Лекція,ауд.
Дистанційно 108
Чагайда Андрій Олегович
|
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Практика,ауд.
411
Каленська Віталіна Петрівна
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
|||
10:00-11:20 |
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Практика,ауд.
Дистанційно 280
Жабровець Людмила Леонідівна
|
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Практика,ауд.
Дистанційно 175
Чагайда Андрій Олегович
|
Іноземна мова
Лабораторна,ауд.
411
Кухарьонок Світлана Степанівна
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
||
11:40-13:00 |
Сервіс у ресторанній сфері
Практика,ауд.
Дистанційно 141
Ярмолюк Діна Іванівна
|
Кондитерське та пекарське мистецтво
Лекція,ауд.
Дистанційно 108
Чагайда Андрій Олегович
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
|||
13:30-14:50 |
Сервіс у ресторанній сфері
Лекція,ауд.
Дистанційно 117
Ярмолюк Діна Іванівна
|
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Лекція,ауд.
Дистанційно 129
Чагайда Андрій Олегович
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
|||
15:00-16:20 |
Іноземна мова
Лабораторна,ауд.
Дистанційно 45
Кухарьонок Світлана Степанівна
|
Кондитерське та пекарське мистецтво
Практика,ауд.
Дистанційно 114
Чагайда Андрій Олегович
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
|||
16:30-17:50 |
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
|||||
18:00-19:20 |
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Лекція,ауд.
411
Жабровець Людмила Леонідівна
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
Понеділок | Вівторок | Середа | Четвер | П'ятниця | Субота | |
---|---|---|---|---|---|---|
8:30-9:50 |
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
|||||
10:00-11:20 |
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Практика,ауд.
415
Каленська Віталіна Петрівна
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
||||
11:40-13:00 |
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Лекція,ауд.
415
Жабровець Людмила Леонідівна
|
Сервіс у ресторанній сфері
Практика,ауд.
415
Ярмолюк Діна Іванівна
|
Економіка готелів і ресторанів
Лекція,ауд.
Дистанційно 119
Климчук Альона Олегівна
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
||
13:30-14:50 |
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Лекція,ауд.
415
Жабровець Людмила Леонідівна
|
Кондитерське та пекарське мистецтво
Практика,ауд.
Дистанційно 298
Чагайда Андрій Олегович
|
Іноземна мова
Лабораторна,ауд.
415
Кухарьонок Світлана Степанівна
|
Економіка готелів і ресторанів
Практика,ауд.
Дистанційно 241
Климчук Альона Олегівна
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
|
15:00-16:20 |
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Практика,ауд.
415
Жабровець Людмила Леонідівна
|
Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
Лекція,ауд.
Дистанційно 84
Чагайда Андрій Олегович
|
Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
Практика,ауд.
415
Жабровець Людмила Леонідівна
|
Економіка готелів і ресторанів
Практика,ауд.
Дистанційно 138
Климчук Альона Олегівна
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
|
16:30-17:50 |
Кондитерське та пекарське мистецтво
Лекція,ауд.
Дистанційно 138
Чагайда Андрій Олегович
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|
||||
18:00-19:20 |
Технологічне обладнання в закладах готельно-ресторанної сфери
Лекція,ауд.
Дистанційно 142
Чагайда Андрій Олегович
|
ГГ-30, ГГ-31К, ЕО-42, ЕО-42С, ЕО-43К, НЗ-3, ПЦБ-2К, РР-52, РР-53К, ТЗНС-42, ТЗНС-43К, ІПЗ-22-1, ІПЗ-22-2, ІПЗ-22-3, ІПЗ-22-4, ВТ-22-1, ВТ-22-2, ААГ-24, АТ-35, АТ-34, ЕТ-1, ЕТК-1, МБ-11, МТ-5, ПМ-143, ГРС-5, ЕК-6, ЕК-7К, ЕК-8К, МА-1, МО-68, МО-68К, МО-69, ОКМ-2, ОО-7, ОО-8К, ПВ-8, ПВ-11К, ТЗ-9, ФБС-8, ФБС-9К, МВ-2, МЕ-8, НБ-4, НБ-5, НБ-6, П-10, П-9, П-3К, ПД-9, ПД-10, ПО-2, ПУА-7, ЕП-3, ПЛ-7, ПЛ-8, СЗ-3, СО-2, Ф-1, ПЦБ-2
Вибіркові дисципліни (3 курс)
Лекція,ауд.
Дистанційно 80
Вибіркові дисципліни (3 курс)
|