Розклад групи ГРС-1

І тиждень

Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця
8:30-9:50
Культура готельно-ресторанної справи
Практика,ауд. Дистанційно 120
Саннікова Світлана Борисівна
Проектування підприємств галузі
Лекція,ауд. Дистанційно 131
Чагайда Андрій Олегович
ГРС-1[1]
Іноземна мова
Лабораторна,ауд. Дистанційно 124
Хорош Ольга Володимирівна
ГРС-1[2]
Іноземна мова
Лабораторна,ауд. Дистанційно 123
Кухарьонок Світлана Степанівна
Культура готельно-ресторанної справи
Практика,ауд. Дистанційно 89
Саннікова Світлана Борисівна
10:00-11:20
Фізичне виховання
Практика,ауд. Дистанційно 130
Острогляд Андрій Євгенійович
Інформаційні системи та технології за фаховим спрямуванням
Практика,ауд. Дистанційно 19
Дикий Анатолій Петрович, Клименко Ігор Віталійович
Проектування підприємств галузі
Практика,ауд. Дистанційно 196
Чагайда Андрій Олегович
Біотехнології виробництва продуктів харчування
Лекція,ауд. Дистанційно 246
Солодка Лариса Олександрівна
11:40-13:00
Бізнес-планування
Лекція,ауд. Дистанційно 166
Каленчук Людмила Вікторівна
Інформаційні системи та технології за фаховим спрямуванням
Лекція,ауд. Дистанційно 83
Дикий Анатолій Петрович, Клименко Ігор Віталійович
Культура готельно-ресторанної справи
Лекція,ауд. Дистанційно 150
Саннікова Світлана Борисівна
13:30-14:50
Бізнес-планування
Практика,ауд. Дистанційно 117
Каленчук Людмила Вікторівна
Біотехнології виробництва продуктів харчування
Практика,ауд. Дистанційно 159
Солодка Лариса Олександрівна
15:00-16:20
16:30-17:50
18:00-19:20

ІІ тиждень

Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця
8:30-9:50
Культура готельно-ресторанної справи
Лекція,ауд. Дистанційно 136
Саннікова Світлана Борисівна
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд. Дистанційно 180
За вибором
Фізичне виховання
Практика,ауд. Дистанційно 186
Острогляд Андрій Євгенійович
10:00-11:20
Бізнес-планування
Лекція,ауд. Дистанційно 172
Каленчук Людмила Вікторівна
Біотехнології виробництва продуктів харчування
Лекція,ауд. Дистанційно 199
Солодка Лариса Олександрівна
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд. Дистанційно 204
За вибором
Бізнес-планування
Практика,ауд. Дистанційно 16
Каленчук Людмила Вікторівна
11:40-13:00
Біотехнології виробництва продуктів харчування
Практика,ауд. Дистанційно 188
Солодка Лариса Олександрівна
ГРС-1[1]
Іноземна мова
Лабораторна,ауд. Дистанційно 111
Хорош Ольга Володимирівна
ГРС-1[2]
Іноземна мова
Лабораторна,ауд. Дистанційно 5
Кухарьонок Світлана Степанівна
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд. Дистанційно 198
За вибором
Бізнес-планування
Практика,ауд. Дистанційно 219
Каленчук Людмила Вікторівна
13:30-14:50
Біотехнології виробництва продуктів харчування
Практика,ауд. Дистанційно 172
Солодка Лариса Олександрівна
Проектування підприємств галузі
Практика,ауд. Дистанційно 62
Чагайда Андрій Олегович
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд. Дистанційно 20
За вибором
Культура готельно-ресторанної справи
Практика,ауд. Дистанційно 8
Саннікова Світлана Борисівна
15:00-16:20
Інформаційні системи та технології за фаховим спрямуванням
Практика,ауд. Дистанційно 200
Дикий Анатолій Петрович, Клименко Ігор Віталійович
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд. Дистанційно 159
За вибором
16:30-17:50
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд. Дистанційно 153
За вибором
18:00-19:20