Понеділок | Вівторок | Середа | Четвер | П'ятниця | |
---|---|---|---|---|---|
8:30-9:50 |
Культура готельно-ресторанної справи
Практика,ауд.
Дистанційно 120
Саннікова Світлана Борисівна
|
Проектування підприємств галузі
Лекція,ауд.
Дистанційно 131
Чагайда Андрій Олегович
|
ГРС-1[1]
Іноземна мова
Лабораторна,ауд.
Дистанційно 124
Хорош Ольга Володимирівна
ГРС-1[2]
Іноземна мова
Лабораторна,ауд.
Дистанційно 123
Кухарьонок Світлана Степанівна
|
Культура готельно-ресторанної справи
Практика,ауд.
Дистанційно 89
Саннікова Світлана Борисівна
|
|
10:00-11:20 |
Фізичне виховання
Практика,ауд.
Дистанційно 130
Острогляд Андрій Євгенійович
|
Інформаційні системи та технології за фаховим спрямуванням
Практика,ауд.
Дистанційно 19
Дикий Анатолій Петрович, Клименко Ігор Віталійович
|
Проектування підприємств галузі
Практика,ауд.
Дистанційно 196
Чагайда Андрій Олегович
|
Біотехнології виробництва продуктів харчування
Лекція,ауд.
Дистанційно 246
Солодка Лариса Олександрівна
|
|
11:40-13:00 |
Бізнес-планування
Лекція,ауд.
Дистанційно 166
Каленчук Людмила Вікторівна
|
Інформаційні системи та технології за фаховим спрямуванням
Лекція,ауд.
Дистанційно 83
Дикий Анатолій Петрович, Клименко Ігор Віталійович
|
Культура готельно-ресторанної справи
Лекція,ауд.
Дистанційно 150
Саннікова Світлана Борисівна
|
||
13:30-14:50 |
Бізнес-планування
Практика,ауд.
Дистанційно 117
Каленчук Людмила Вікторівна
|
Біотехнології виробництва продуктів харчування
Практика,ауд.
Дистанційно 159
Солодка Лариса Олександрівна
|
|||
15:00-16:20 | |||||
16:30-17:50 | |||||
18:00-19:20 |
Понеділок | Вівторок | Середа | Четвер | П'ятниця | |
---|---|---|---|---|---|
8:30-9:50 |
Культура готельно-ресторанної справи
Лекція,ауд.
Дистанційно 136
Саннікова Світлана Борисівна
|
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд.
Дистанційно 180
За вибором
|
Фізичне виховання
Практика,ауд.
Дистанційно 186
Острогляд Андрій Євгенійович
|
||
10:00-11:20 |
Бізнес-планування
Лекція,ауд.
Дистанційно 172
Каленчук Людмила Вікторівна
|
Біотехнології виробництва продуктів харчування
Лекція,ауд.
Дистанційно 199
Солодка Лариса Олександрівна
|
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд.
Дистанційно 204
За вибором
|
Бізнес-планування
Практика,ауд.
Дистанційно 16
Каленчук Людмила Вікторівна
|
|
11:40-13:00 |
Біотехнології виробництва продуктів харчування
Практика,ауд.
Дистанційно 188
Солодка Лариса Олександрівна
|
ГРС-1[1]
Іноземна мова
Лабораторна,ауд.
Дистанційно 111
Хорош Ольга Володимирівна
ГРС-1[2]
Іноземна мова
Лабораторна,ауд.
Дистанційно 5
Кухарьонок Світлана Степанівна
|
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд.
Дистанційно 198
За вибором
|
Бізнес-планування
Практика,ауд.
Дистанційно 219
Каленчук Людмила Вікторівна
|
|
13:30-14:50 |
Біотехнології виробництва продуктів харчування
Практика,ауд.
Дистанційно 172
Солодка Лариса Олександрівна
|
Проектування підприємств галузі
Практика,ауд.
Дистанційно 62
Чагайда Андрій Олегович
|
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд.
Дистанційно 20
За вибором
|
Культура готельно-ресторанної справи
Практика,ауд.
Дистанційно 8
Саннікова Світлана Борисівна
|
|
15:00-16:20 |
Інформаційні системи та технології за фаховим спрямуванням
Практика,ауд.
Дистанційно 200
Дикий Анатолій Петрович, Клименко Ігор Віталійович
|
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд.
Дистанційно 159
За вибором
|
|||
16:30-17:50 |
ААГ-21, АТ-28, АТ-29, БІ-19-1, ГГ-27, ГРС-1, ЕК-3, ЕК-4К, ЕО-39, ІПЗ-19-1, ІПЗ-19-2, ІПЗ-19-3, ІПЗК-20-1, КБ-19-1, КБ-19-2, КІ-19-1, КН-19-1, КН-19-2, МБ-8, МБК-26, МЕ-5, МО-63, МО-63К, МТ-2, ОО-4, ОО-5К, П-1, П-1Д, П-2, П-3, ПВ-4, ПВ-6К, ПД-3, ПД-4, ПЛ-1, ПЛ-2, ПМ-140, ПМ-140Д, ПМК-26, ПУА-4, РР-48, РР-49К, ТЗ-6, ТЗНС-39, ТЗНС-39Д, ТЗНС-40К, ТР-19-1, ТРТ-5, ФБС-4, ФБС-5К, ГГ-28К
Вибіркова дисципліна
Практика,ауд.
Дистанційно 153
За вибором
|
||||
18:00-19:20 |